22.03.2017

Inainte de a va spune cum sa afisati anunturile Adsense pe Blogger as vrea sa va spun cateva cuvinte despre ce inseamna si cum te va plati Adsense.

Ce este Adsense

Google Adsense este una din multele posibilitati de a face bani pe internet.

Adsense pentru continut este un sistem de anunturi platite de la Google, pe care le poti pune pe blogul sau site-ul tau, Google platindu-ti o parte din ce castiga ei. Felul in care vei fi platit depinde de multi factori, cel mai important fiind cuvintele cheie din site.
Anunturile pe care le vei afisa provin din programul Google AdWords, program prin care alte advertiserii platesc pentru a avea anunturile afisate pe alte site-uri in funcie de cuvinte cheie.

Adsense pentru continut afiseaza anunturi text si anunturi sub forma de imagine.

Adsense pentru cautare: Poti afisa anunturi si cu ajutorul unui motor de cautare personalizat. Poti pune pe blogul sau site-ul tau un motor de cautare de la Google care sa caute numai in blogul tau, iar pe pagina cu rezultate Google pune si anunturi in funtie de cuvintele cautate.

Adsense pentru Feed: Introdus de curand pentru Romania, Adsense pentru feed pune anunturi si in Feed-urile blogurilor. Necesita multi abonati la Feed pentru castig.

Adsense pentru Domeni: Te lasa sa pui anunturi pe domeniile parcate.

Castigurile provin din clicurile pe care vizitatorii blogului le dau pe anunturi. Plata pentru fiecare clic difera in functie de mai multe criterii.

Cateva conditii pe care Google AdSense le impune:

- nu se pun anunturi pe site-uri cu continut pornografic
- nu trebuie sa dai clic pe propriile anunturi sau sa incurajezi pe altii sa dea clic.
- sa nu generezi artificial afisari ale siteului
- google nu te lasa sa dai detalii despre castigurile pe cuvinte cheie.
- nu poti sa pui decat 3 anunturi pe pagina

Plata se face dupa ce ai strans minim 100 de dolari in cont.
Puteti primi banii prin:
1. Cec - livrare standard - banii ajung foarte greu si doar banca BCR ii poate da si asta dupa 30 de zile; comision 5 euro
2. Cec - livrare expres securizată - iti ia 24 de dolari din banii castigati
3. Western Union - recomandat de mine, banii ajung cel mai repede fata de celelalte metode si ii puteti ridica foarte usor

Si dupa aceasta mica prezentare a ceea ce este Google AdSense sa vedem si cum se pun ele pe blogurile Blogger - blogspot.

Metoda 1.

Daca ai deja un cont la Adsense nu trebuie decat sa generezi codul pentru ce tip de banner vrei sa pui pe blog. Copiezi codul, te conectezi in contul tau Blogger, si urmezi pasii: "Aspect --> Elemente de pagina --> Adaugati un obiect gadget" si clic pe HTML/Java Script. Dati Paste la cod si salvati elementul. Mutati elementul unde vreti prin metoda Drag and Drop, dati clic pe 'Salvare' si apoi puteti sa vedeti cum arata blogul.


Metoda 2.

Daca ai un cont la Google AdSense te duci la Blogger, dai clic pe tabul 'Aspect", apoi "Elemente de pagina --> Adaugati un obiect gadget" si selectati 'Adsense'. Aici vi se va cere sa introduceti adresa de email cu care va conectati de obicei la contul vostru adsense si ultimele 5 cifre din numarul vostru de telefon (nr pe care l-ati scris in contul adsense). Dupa autentificare va puteti crea tipul de anunt pe care il vreti. Clic pe 'Salvare', mutati obiectul unde doriti, din nou 'Salvare' si apoi puteti sa vedeti blogul.

Metoda 3.

Dca nu ai un cont Adsense , te conectezi la Blogger, urmezi pasii "Aspect --> Elemente de pagina --> Adaugati un obiect gadget" si clic pe 'Adsense'. Cum nu ai un cont la Adsense dati clic pe creati cont si vi se va prezenta un formular de inscriere. Introduceti datele si urmati indiciile pentru finalizarea contului. Apoi veti fi adusi din nou la configurarea anunturilor. Alegeti ce tip de anunt vreti, salvati elementul, mutati-l unde doriti si salvati. Vizualizati Blogul.


Felicitari. Acum puteti incepe sa castigati bani din blogul vostru.

Autor: Marian M.-> Click - Atelier Porti Metalice / Fier Forjat / Confectii Metalice0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca ai ajuns sa citesti pana aici, poti sa lasi si un comentariu. :)

Vizitatori Online

Urmareste-ma pe

IP-ul tau este:

Clasificare Vizitatori

Flag Counter
Bine ai venit, drag cititor ! :D

Statisticile acestui Blog

  • Postari
  • Comentarii
  • Vizitatori

Urmareste-ma pe

- Pagina Facebook -

- Beauty Art -

Urmareste blogul

Postari Populare