25.11.2016

Scriu in aceasta postare detalii despre cum sa eviti unele probleme in relatia ta. Aici ma refer la problemele care ti le face barbatul de langa tine, pentru ca si eu am gresit la randul meu la fel.

Pun problema direct, spunandu-va ca cele mai mari probleme gen sa va insele barbatul este prin a vorbii pe facebook cu diferite fete apoi intalniri si sfarsitul il stiti si voi.

Ce vreau sa va spun si eu vorbeam cu alte fete si recunosc am inselat persoana de langa mine. Voi fetelor nu trebuie sa ii obligati sa nu vorbeasca cu alte fete sau sa nu se intalneasca pentru ca daca ii interziceti el o sa se simta mult mai bine ca face totul pe ascuns.

Daca omul e liber sa vorbeasca cu prietenii fie ei si fete atunci o sa fie o probabilitate mai mica sa va insele (asta daca are creier daca nu va insala oricum).

Interdictiile il fac pe barbat sa se simta mult mai bine cand face totul pe ascuns fata de voi.

Daca va minte si apoi spune ca nu va mai gresii, minte 99 % va spun ca o sa greseasca din nou sau simplu ii poti face un copil. :D

De final va spun ca barbatul atunci cand este presat de ceva sau ii este interzis un lucru atunci o sa greseasca foarte repede.

Autor: Marian M.-> Click - Atelier Porti Metalice / Fier Forjat / Confectii Metalice0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca ai ajuns sa citesti pana aici, poti sa lasi si un comentariu. :)

Vizitatori Online

Urmareste-ma pe

IP-ul tau este:

Clasificare Vizitatori

Flag Counter
Bine ai venit, drag cititor ! :D

Statisticile acestui Blog

  • Postari
  • Comentarii
  • Vizitatori

Urmareste-ma pe

- Pagina Facebook -

- Beauty Art -

Urmareste blogul

Postari Populare