21.09.2016

Ca tot am scris pe blog diferite postari, astazi vreau sa scriu o postare mai draguta pentru o persoana speciala din viata mea si anume prietena mea. 

Incep scurt si la obiect prin a-ti multumi ca ai fost mereu alaturi de mine in fiecare moment, cand am avut nevoie sa vorbesc cu cineva tu ai fost acea persoana care m-a linistit. Iti multumesc ca ai grija de mine si cand am pofta de ceva anume ( cand imi faci sarmale cu piftii :D ).

Apreciez la tine si pot spune ca imi place enorm atunci cand ma vezi cu spatele gol iar tu imi atragi atentia sa nu racesc sau noaptea cand te trezesti si ma vezi descoperit iar tu ma pupi apoi ma acoperi ( m-am trezit o data cand ma pupai, dar nu ti-am spus :D ). 

Daca stau si ma gandesc si acum imi amintesc prima intalnire, primul sarut si prima imbratisare ( acum ma luara niste fiori ).

Poate nu stiai dar de fiecare data cand vin sa te vad si chiar daca uneori nici nu iti spun cand trec, zambesc fara sa vreau si ma ia mai multi fiori, nu stiu de ce dar stiu ca m-am invatat cu tine, tin enorm la tine si te iubesc ca minutele la telekom, nelimitat.

De final vreau doar sa iti spun chiar daca stii asta : Te Imbratisez si Te Iubesc ! :D
Copyright photo Marian M.

Autor: Marian M.-> Click - Atelier Porti Metalice / Fier Forjat / Confectii Metalice3 comentarii:

Daca ai ajuns sa citesti pana aici, poti sa lasi si un comentariu. :)

Vizitatori Online

Urmareste-ma pe

IP-ul tau este:

Clasificare Vizitatori

Flag Counter
Bine ai venit, drag cititor ! :D

Statisticile acestui Blog

  • Postari
  • Comentarii
  • Vizitatori

Urmareste-ma pe

- Pagina Facebook -

- Beauty Art -

Urmareste blogul

Postari Populare