16.08.2016

De cele mai multe ori a pune capat unei relatii,poate fi o experienta dramatica , asta pentru ca avem de a face cu sentimente din cele mai sensibile , mai ales daca te alegi cu inima zdrobita , in acest caz .

Dar trebuie sa invatam cum sa evitam astfel de situatii dureroase din viata noastra .

Primul pas si cel mai important este comunicarea un component vital in dezvoltarea si mentinerea oricarei relatii. Lipsa comunicarii poate fi  fatala oricarei relatii. Comunicarea este un proces in care o persoana aflata intr-o relatie ,comunica verbal ,ce este in mintea si inima lui si aici, nu este vorba de acel tip de conversatie superficiala ''chat''unde se vorbeste mai mult despre ''ce mai faci ''sau despre ''vreme'', ci cuprinde emotii si sentimente la un nivel profund , pe care i le impartaseste celuilat .Astfel , vorbim aici de impartasirea sperantelor , a viselor, a trairilor ,a sentimentelor pe care le au unul fata de celalalt , intr-un cadru de siguranta si fara prejudecati.

Un alt pas important in prevenirea unei rupturi in relatie este sa lucrati impreuna la relatie , sa invatati sa o construti impreuna ,sa o dezvoltati , sa aveti grija unul de celalalt , facand lucruri simple impreuna , sau mici surprize de orice fel unul pentru altul , sa petreceti mai mult timp impreuna ,in week-end sau mici vacante ,bucurandu-va unul de prezenta celuilalt , folosind orice pretext pentru aceasta .

Autor: Marian M.-> Click - Atelier Porti Metalice / Fier Forjat / Confectii Metalice4 comentarii:

Daca ai ajuns sa citesti pana aici, poti sa lasi si un comentariu. :)

Vizitatori Online

Urmareste-ma pe

IP-ul tau este:

Clasificare Vizitatori

Flag Counter
Bine ai venit, drag cititor ! :D

Statisticile acestui Blog

  • Postari
  • Comentarii
  • Vizitatori

Urmareste-ma pe

- Pagina Facebook -

- Beauty Art -

Urmareste blogul

Postari Populare