16.08.2016

Sa incepem , pe scurt si la obiect , cu acele cateva semne ca te inseala , de ex:lucreaza pana tarziu in noapte ,apar mai multe intalniri , intarzieri nejustificate dar unul din cele mai importante , ascunderea de cheltuieli nejustificate .

Ca sa nu mai zic , ca apar si schimbarile de comportament , de atitudine,de ton, devine din ce in ce mai indiferent la problemele de familie , de-a dreptul absent , te evita pe cat poate , se plictiseste usor , devine mai ascuns , mai lenes, mai secretos .Apar schimbari in comportamentul zilnic , in rutina de zi cu zi , de asemenea devine mai posesiv cu calculatorul personal, cu telefonul mobil , pentru ca acolo se pot gasi fotografii , numere de telefon , emailuri.

Se poate intampla ca altadata sa vina acasa , mirosind a alcool , de la asa zise ''sedinte'' cu colegii sau o ''bere'' cu baietii.Apar certuri in casa , refuzul de a mai merge impreuna la cumparaturi , ii place sa se parfumeze mai mult si arata un interes deosebit pentru haine.

De asemenea , incep sa apara ''orele suplimentare'' sau de week-end , telefoane la ore ciudate si ii place sa stea in fata calculatorului , in ore tarzii din noapte , in mod special, dupa ce te-ai dus la culcare si nu-l mai ''deranjezi'' , mai mult ca sigur stand de vorba cu persoana ''iubita ''.

In acelasi timp ,ca sa-si ascunda vina  el te acuza pe tine ca de fapt , tu il inseli , si poate deveni chiar agresiv fata de tine sau macar rautacios ; lui i se schimba si comportamentul sexual , in sensul in care , evita orice contact cu tine si doarme separat , pe o canapea .

Toate acestea duc la o schimbare profunda de atitudine fata de tine care te poate afecta direct , pe termen lung , si care va poate duce la o iminenta despartire . Ai grija de tine si ia masuri , ''preventive'

Autor: Marian M.-> Click - Atelier Porti Metalice / Fier Forjat / Confectii Metalice3 comentarii:

Daca ai ajuns sa citesti pana aici, poti sa lasi si un comentariu. :)

Vizitatori Online

Urmareste-ma pe

IP-ul tau este:

Clasificare Vizitatori

Flag Counter
Bine ai venit, drag cititor ! :D

Statisticile acestui Blog

  • Postari
  • Comentarii
  • Vizitatori

Urmareste-ma pe

- Pagina Facebook -

- Beauty Art -

Urmareste blogul

Postari Populare