30.07.2016

Incep aceasta postare sub un semn al intrebarii. Adica nu inteleg multi baieti care vor neaparat sex, prostesc o fata pe saptamana se culca cu ea si va spun eu ca baiat, apoi cauta o greseala sa faca tipa si se despart de ea, dar gandul de inceput a fost doar amor nu si relatie. Dar nu se gandesc baietii ca o saptamana una, o saptamana alta si trec anii, apoi esti nevoit sa iti faci si tu o familie nu?

Culmea fetele vorbesc intre ele si apoi cand iti cauti o fata cu care sa ramai toata viata, vorbesc de cei care si-au batut joc de fete, nu o sa gaseasca pentru ca multe fete o sa-l refuze stiind ce are in cap chiar daca vrea familie de data asta. Nu castigi nimic daca te culci cu fetele si iti bati joc de ele, asa mai bine platesti pe una pe centura si iti rezolva placerile.

Asa toata lumea care te cunoaste si stie ce ai tu in cap adica inafara de acel bob de mazare, doar sex, o sa te barfeasca si o sa fi privit cu rautate de cei din jur. Te si miri cateodata cand unii baieti raman singuri pana la o varsta si apoi dragii baieti nu o sa mai ia o fata cuminte ca dupa 28 de ani ( varsta fetei ) nu o sa gasesti una cuminte ci una trasa in ea rau de tot.

Deci rezultatul e naspa te distrezi, iti bati joc apoi la final esti rasplatit pe masura cu o fata incercata de mai multi.

Parerea mea atunci cand gasesti o fata iubeste-o frate nu o lasa si nu iti bate joc de ea pentru ca roata se intoarce.

Autor: Marian M.-> Click - Atelier Porti Metalice / Fier Forjat / Confectii Metalice2 comentarii:

Daca ai ajuns sa citesti pana aici, poti sa lasi si un comentariu. :)

Vizitatori Online

Urmareste-ma pe

IP-ul tau este:

Clasificare Vizitatori

Flag Counter
Bine ai venit, drag cititor ! :D

Statisticile acestui Blog

  • Postari
  • Comentarii
  • Vizitatori

Urmareste-ma pe

- Pagina Facebook -

- Beauty Art -

Urmareste blogul

Postari Populare