16.03.2016

Practic Fb-ul a ajuns un loc in care de prea multe ori lumea se injura cu prietenii prietenilor unor prieteni pe care nimeni nu-i mai recunoaste, traind intr-un mediu virtual in care propria identitate este constant manevrata astfel incat sa se incadreze in trenduri, afisand o imagine modificata prin oglinzi si fum.

Pe Fb oamenii si-au facut un obicei din a fi nesimtiti, plini de ei, ironici si persiflanti. Si aici nu ma refer la c3y kre niki nau vharsta l3gala, ma refer mai ales la cei care au citit trei carti la viata lor si se vad deasupra tuturor, esuand intr-o nesimtire si-o lipsa crasa de bun simt. Da, Vlade, si la ai tai.
A te gonfla (de la francezul gonflé) pe Fb nu-i greu. Tot ce trebuie sa faci este sa speculezi orice fel de imagine, orice fel de context, de ambianta si de circumstanta in care tu esti congruent cu opulenta, luxul, puterea si smecheria, fratica!

Sa facem sa fie frumos. Din ce-am observat si eu la altii, uite cateva metode din seria cum sa fii smecher pe Facebook:

a) daca ai un Domo in apropiere, intra, pune-te langa cea mai mare plasma si fa-ti o poza. Daca cine-ti face poza e atent si nu baga in cadru pretul plasmei si celelalte produse din magazin… toata lumea care te vede pe Fb se va sufoca de invidie cand va vedea ce plasmoi ti-ai tras.

Nu conteaza ca tu te duci acasa si te uiti la un teveu normal, lumea de pe Fb va fierbe cand va vedea ce bine-ti merge!

b) daca vezi ca vineri seara toata lumea pune poze pe Fb cu discoteci, pub-uri si cluburi… atunci sambata dupa apus (pe la 21:00, asa), ia un taxi (la ora aia inca merge si transportul in comun) si da o tura pe la cateva cluburi de fite din oras, fa-ti cate o poza in fata Bamboo, Fratelli, BOA, ONE, etc.

Apoi asteapta ora 23:55 si incepi sa pui pozele alea, cu texte de genul „Am ajuns la Bamboo dar nu stau mult. Ii salut pe toti si plec la Fratelli ca ma asteapta lumea.„. Dupa 30 de minute pui poza de la Fratelli.
Apoi mai astepti o ora si pui poza de la BOA cu un text simplu „La Boa e nebunie mare dar ma mut la ONE, acolo cica e mare dezmat!„. Si o tii asa pana la vreo 4 dimineata, cand pui un text din ala „sa mooor.maudat.gata.gata!„.

Toti vor presupune ca ai avut o seara din aia rupta din filme. Nu conteaza ca la 4 dimineata tu ai ochii rosii, ca te doare spatele si ca esti mort de plictiseala… pe Fb ai rupt norma!

c) ai un prieten cu o masina scumpa? Cand te vezi cu el suie-te la volan si trage-ti niste poze. Fii atent, insa, sa nu pari mandru si entuziast in poze, astia bogati nu sunt niciodata bucurosi in poze. Fii flegmatic, asa, si putin plictisit.

Apoi pune pozele pe Fb si baga un text din ala „Toata lumea sta in trafic. Depinde, insa, si cum stai in trafic…”.
Conteaza ca tu mergi pe jos? Nu, conteaza ca pe Fb a vazut lumea ca ai S8 sau CL65AMG!

d) te pricepi la Photoshop? Nu? Apai gaseste repede pe cineva care se pricepe si-apoi… stii ce-ai de facut!

Plecand de la astea cateva exemple… cerul este limita, poti improviza pe orice fel de situatie astfel incat cei care-ti vad postarile pe Fb sa se tavaleasca pe jos de invidie, sa fie verzi de ciuda, sa-i sufoce ciuda!
Nu te ajuta la dezvoltare personala, nu te ajuta sa fii mai bun, nu te prea ajuta deloc… dar iti face imagine si ii transforma pe toti in urmaritorii tai invidiosi.

Daca asta este ce-ti doresti… ai acum si solutiile!


Autor: Marian M.-> Click - Atelier Porti Metalice / Fier Forjat / Confectii MetaliceUn comentariu:

Daca ai ajuns sa citesti pana aici, poti sa lasi si un comentariu. :)

Vizitatori Online

Urmareste-ma pe

IP-ul tau este:

Clasificare Vizitatori

Flag Counter
Bine ai venit, drag cititor ! :D

Statisticile acestui Blog

  • Postari
  • Comentarii
  • Vizitatori

Urmareste-ma pe

- Pagina Facebook -

- Beauty Art -

Urmareste blogul

Postari Populare