25.07.2015

And I was thinking…

E mai bine sa fii singur, sau cu cineva ? Adica, e mai bine sa fii implicat intr-o relatie, sau … ?!

Fiindca, ma gandeam zilele astea.. Mereu suntem nemultumiti cu ceea ce avem.

Daca suntem solo, parca tanjim dupa atentia cuiva special si vrem ca atunci cand venim acasa sa gasim pe cineva care de abia asteapta sa ne vada, sa ne imbratiseze..( oare un caine nu e totuna?! era doar un gand :D ). Iar daca suntem intr-o relatie, ne simtim sufocati, si vrem spatiul nostru, doza de libertate..

Si parca atunci iti revin amintirile din perioada aia cand erai de unul singur, si puteai iesi unde vrei, cand vrei, cu cine vrei.. fara sa fii nevoit sa dai explicatii cuiva sau sa te gandesti ca ceea ce faci in momentul ala poate deranja persoana iubita.

Si te obsedeaza gandul ala ” Oare nu era mai ok sa fiu singur?! Faceam de capul meu, fara sa-mi pese de sentimentele altcuiva..” etc, blah blah .Si e cam greu sa poti impaca si capra si varza. Anume, sa fii intr-o relatie, sa iubesti si sa fii iubit, si totodata sa ai libertatea aia in care faci ce vrei, intr-o anumita limita, adica sa fii tot tu, si .. you know… to have fun..

De ce e asa de complicat ?! Hmm..Autor: Marian M.-> Click - Atelier Porti Metalice / Fier Forjat / Confectii Metalice2 comentarii:

Daca ai ajuns sa citesti pana aici, poti sa lasi si un comentariu. :)

Vizitatori Online

Urmareste-ma pe

IP-ul tau este:

Clasificare Vizitatori

Flag Counter
Bine ai venit, drag cititor ! :D

Statisticile acestui Blog

  • Postari
  • Comentarii
  • Vizitatori

Urmareste-ma pe

- Pagina Facebook -

- Beauty Art -

Urmareste blogul

Postari Populare