10.04.2015

Moment istoric pentru România! Potrivit unor surse din MAE, guvernele celor două ţări au ajuns recent la un acord privind cedarea Olteniei către Bulgaria. Mulţumită abilităţii negociatorilor români, ţara noastră va fi nevoită să plătească doar 4 miliarde de euro, faţă de 8 miliarde, cât cerea Sofia pentru ca Oltenia să devină parte integrantă a Bulgariei.
Dacă tranzacţia va fi aprobată, spun diplomaţii, Oltenia va fi predată Bulgariei la 1 ianuarie 2016, cu condiţia ca ţara noastră să achite în avans jumătate din cele 4 miliarde de euro.

“Suma e considerabilă, iar riscurile la care se expun bulgarii sunt importante, aşa că înţelegem perfect de ce şi-ar dori o parte din bani în avans”, a explicat un oficial român, adăugând că nu e vorba de o lipsă de încredere din partea Sofiei. “Vorbim, totuşi, despre întreaga Oltenie, de la Porţile de Fier până la graniţa cu Teleormanul.”

Schimbul a fost comparat de specialişti cu vânzarea Alaskăi, în 1867, de către ruşi. “De data asta, însă, nu vânzătorul e fraierul în întreaga ecuaţie”, a adăugat un istoric român, frecându-şi mâinile cu entuziasm. “Acum devine limpede şi de ce ne permitem scăderea TVA-ului.”
                                       
                                                       Sursa: Times New Roman


Autor: Marian M.-> Click - Atelier Porti Metalice / Fier Forjat / Confectii Metalice8 comentarii:

 1. Are dreptate istoricul roman :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Macar sa vanda toata romania o data nu pe bucati :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Mereu e vorba de bani.

  RăspundețiȘtergere
 4. Daca ati ajuns sa credeti un cacat pe internet, care nici macar nu stie ce vorbeste, e clar. Stati linistiti ca Oltenia nu va fi cedata nimanui, si mai ales sa se dea si bani pentru ca aceasta sa fie data. Cata logica? Cedezi un teritoriu si mai si platesti pe deaspura.

  RăspundețiȘtergere
 5. daca stirea era reala ma gandesc ca nu avea nimeni aprobarea ca aceasta sa fie publicata pe mai multe site-uri, parerea mea. :))

  RăspundețiȘtergere

Daca ai ajuns sa citesti pana aici, poti sa lasi si un comentariu. :)

Vizitatori Online

Urmareste-ma pe

IP-ul tau este:

Clasificare Vizitatori

Flag Counter
Bine ai venit, drag cititor ! :D

Statisticile acestui Blog

 • Postari
 • Comentarii
 • Vizitatori

Urmareste-ma pe

- Pagina Facebook -

- Beauty Art -

Urmareste blogul

Postari Populare