11.03.2015


Scurt si la obiect parerea mea este ca atata timp cat "acestia" nu au anuntat aceasta stire la televizor si au incercat sa ascunda asta de ochii lumii, e clar ca "poate" se intampla ceva. Imediat cum pozele au aparut pe facebook de catre acel baiat (tot respectul pentru el) hopa si postarea pe site-uri oficiale etc ..
Parerea mea: decat sa asculti o stire la tv, mai bine te cultivi citind o carte. :)"Un detasament de instructie din cadrul Fortelor Terestre va participa, în perioada 12 mai - 30 iunie, la exercitiul "ROT 14-4 Combined Resolve II" desfasurat în comun cu Fortele Terestre americane dislocate în Europa (USAREUR), în facilitatile de instruire ale acestora din Hohenfels si Grafenwoehr, Germania. Exercitiul urmareste dezvoltarea nivelului de instruire pentru executarea misiunilor în comun cu militarii structurilor din tarile membre ale NATO si partenere, cresterea nivelului de interoperabilitate si perfectionarea procedurilor de lucru. 


Fortele Terestre române participa cu un detasament de instructie format din 300 de militari din Batalionul 300 Infanterie Mecanizata "Sfântul Andrei" si din Batalionul 284 Tancuri "Cuza Voda" din Galati, cu tehnica de infanterie, blindate si tancuri tip MLI-84 M "Jderul", TABC 79 si tancuri TR85M1 "Bizon". 


Participarea Fortelor Terestre române la "ROT 14-4 Combined Resolve II" demonstreaza capacitatea României de a participa la efortul militar al NATO si al natiunilor partenere", se precizeaza înntr-un comunicat MApN.


sursa: Romania TV

Autor: Marian M.-> Click - Atelier Porti Metalice / Fier Forjat / Confectii Metalice0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Daca ai ajuns sa citesti pana aici, poti sa lasi si un comentariu. :)

Vizitatori Online

Urmareste-ma pe

IP-ul tau este:

Clasificare Vizitatori

Flag Counter
Bine ai venit, drag cititor ! :D

Statisticile acestui Blog

  • Postari
  • Comentarii
  • Vizitatori

Urmareste-ma pe

- Pagina Facebook -

- Beauty Art -

Urmareste blogul

Postari Populare