25.03.2015

După ce am observat pe cronologia mea, pe facebook o serie de postări, amuzante, am decis  să adun mai multe postări " interesante " și să le pun pe blog, desigur nu voi arăta și cine le-a postat. 
Să fim seriși toate persoanele de mai jos speră că o să iși gasescă jumătatea pe facebook, ba că devin mai populare (dar iși arată gramele de creier), sau desigur unele ca cea de la numarul 1 care exemplifică de ce nu raspunde pe chat. Să fim serioși nu poți să caracterizezi o persoană după poze. 
În fine eu am ajuns la o concluzie ... multe fete sunt încă la pubertate chiar dacă vârsta lor este fluent mai mare de 17-18 ani sau desigur este si varianta de fițe pentru că primesc ori prea multă atenție din partea părinților și primesc orice iși doresc.
În fine e criză în România de aia un puști de clasa a 4-a a ajuns să aibă ultimul model de smartphone, tabletă ecran mare plus dimineața este adus până în curtea școlii cu mașina, desigur si aceasta luxoasă. 
Știu că mă abat de la un subiect dar să fim realiști când sunt sărbători, toți au bani, mă refer la cei care stau la casă o jumătate de oră până le sunt calculate cumpărăturile ... România, sau cei care fură cu milioanele (de euro, nu RON) și stau 2-3 ani în pușcărie, unii chiar în condiții extraordinare apoi sunt eliberați și un om de rând dacă fură un ou spre exemplu ispășește pe puțin 8 ani de pușcărie. 

Aceasta este România în care trăim.

1.
2.
3.Autor: Marian M.-> Click - Atelier Porti Metalice / Fier Forjat / Confectii MetaliceUn comentariu:

Daca ai ajuns sa citesti pana aici, poti sa lasi si un comentariu. :)

Vizitatori Online

Urmareste-ma pe

IP-ul tau este:

Clasificare Vizitatori

Flag Counter
Bine ai venit, drag cititor ! :D

Statisticile acestui Blog

  • Postari
  • Comentarii
  • Vizitatori

Urmareste-ma pe

- Pagina Facebook -

- Beauty Art -

Urmareste blogul

Postari Populare