27.12.2014

                       Luând în considerare că acest blog l-am creat mai mult pentru a-mi exprima ideile online, până la urmă nu trebuie să ne fie rușine de gândirea, pe care o avem. Pot și încep să scriu chiar dacă timpul nu este de partea mea, pentru că, fiind student, încep examenele și nu pot petrece la fel de mult timp pe blog ca până acum. 
                      Chiar dacă puteam să aleg și varianta să adaug adsense pe blog, gândindu-mă mai bine, am ales să nu pun, pentru că acest blog nu l-am creat să câștig bani de pe urma acestuia. Scriind treptat pe aici, am și uitat de ideile ce vroiam să le exprim. Cred că totul a pornit de pe facebook, când am încercat să intru în vorbă cu o fată, de care îmi placea de ceva vreme. Surpriza ce a venit este că persoana respectivă nici măcar nu a răspuns la acel "bună". Dar nu m-am lăsat și după două zile i-am pus întrebarea de ce nu vrea să îmi răspundă. 
                     Mereu există și acel "t.v.a." mă refer că fix după ce am întrebat-o, respectiva a uploadat pe facebook o poză, în care scria că băieții nu știu să intre în vorbă cu fetele. Dar pană la urmă ce să mai faci să răspundă, nu poți să îi scrii nici multe mesaje pentru ca devii insistent. Și pentru că fetele caută mereu o scuză să nu răspundă, că nu te cunosc, până la urmă un prieten, nu strică niciodată și chiar dacă respectivu este "obsedat" de tine, este un simplu chat, nu te poate "mușca" cum vine vorba.
                     Nu toți băieții sunt la fel, fetelor dar încercați să nu mai faceți comparații, că până la urmă toți avem un suflet. 
                     Schimbând subiectul, pot spune, chiar pot să mă laud, că am reușit să mă las de fumat, după mari "bătăi" de cap din partea părinților mei. 

                    Ca să închei acest "referat" legat de viața mea, vă doresc un An nou fericit alături de cei dragi vouă. LA MULȚI ANI ! ☺

                    PS: Mesaj pentru fetele care nu mi-au raspuns pe chat, nu vă mușcam doar vroiam să vă cunosc mai bine, pentru că, am specificat mai sus, nimănui nu îi strică un prieten nou. ☺

                                          

Autor: Marian M.-> Click - Atelier Porti Metalice / Fier Forjat / Confectii MetaliceUn comentariu:

Daca ai ajuns sa citesti pana aici, poti sa lasi si un comentariu. :)

Vizitatori Online

Urmareste-ma pe

IP-ul tau este:

Clasificare Vizitatori

Flag Counter
Bine ai venit, drag cititor ! :D

Statisticile acestui Blog

  • Postari
  • Comentarii
  • Vizitatori

Urmareste-ma pe

- Pagina Facebook -

- Beauty Art -

Urmareste blogul

Postari Populare