10.08.2014

Am pierdut o mare bucată de timp să scriu aceste rânduri și în același timp gândindu-mă la persoana care poate nu am cunoscut-o încă. Mă întreb oare, ce culoare are părul ei, ochii sunt micuți, drăguți, sinceri și o dau de gol când minte ?! 
Indiferent dacă citeşti această scrisoare,, înainte să mă cunoşti sau dai peste ea întâmplător după, vreau să ştii câteva lucruri.
Motivul pentru care îţi scriu astăzi aceste rânduri, este pentru că nu mă pot abţine să nu mă gândesc la tine, nu mă pot abţine să nu-mi imaginez cât de fericiţi vom fi. Îţi promit că mă voi strădui să fiu bărbatul perfect pentru tine.

Oricum, ascultă, fată dragă, am câteva lucruri să îți spun: 

Dacă citești aceste rânduri, într-un moment în care nu te-am sărutat încă, nu te supăra, poate sunt speriat să te bag în seamă, să îți spun un simplu și drăguț "bună", sau poate ne-am cunoscut dar din mici certuri am ales să plecăm pe căi diferite, iar poate destinul ne va reuni. 
Ce spui, putem să ne luăm o pisică, îmi plac foarte mult animalele de casă și atunci când ești singur ele mai disting atmosfera, mai sparg ceva, orice lucru care ne va enerva și unii mai mult.
Când o să ne certăm cel mai bine este să vorbim calm pentru a rezolva orice problemă care se ivește și vrea să ne strice planurile de viitor. 
Îmi pare rău că uneori fac lucrurile intenționat, că să te calc pe nervi deoarece cred că este amuzant și chiar dacă nu e bine că te enervezi îmi place să te iau în brațe și să te sărut ca să te calmez.
Va trebui să privești filmele mele preferate de un milion de ori și pentru acest lucru îmi cer scuze dar sunt conștient că și tu te vei răzbuna pe partea cu telenovelele. 
Îți spun sincer nu trebuie să îți faci griji în privința altei femei că va exista înafară de tine, dar mint, poate vom avea o fetiță.. 
Sunt și alte lucruri pe care aș vrea să ți le spun acum când citești această scrisoare, însă mai cu seamă aș vrea să știi că m-am gândit doar la tine în această nebună, extraordinară zi care ne aduce puțin mai aproape unul de altul. 

Te iubesc  ...  ! 


P.S. Crezi că deseară poți să îmi faci și mie cartofi prăjiți? :) Autor: Marian M.-> Click - Atelier Porti Metalice / Fier Forjat / Confectii MetaliceUn comentariu:

Daca ai ajuns sa citesti pana aici, poti sa lasi si un comentariu. :)

Vizitatori Online

Urmareste-ma pe

IP-ul tau este:

Clasificare Vizitatori

Flag Counter
Bine ai venit, drag cititor ! :D

Statisticile acestui Blog

  • Postari
  • Comentarii
  • Vizitatori

Urmareste-ma pe

- Pagina Facebook -

- Beauty Art -

Urmareste blogul

Postari Populare